Проекти

49400869_2127513280639759_1056985868088115200_o
Хибискуси
Кактуси и сукуленти
36754129_1852644338126656_6809605596233334784_n
Бегонии
Листно декоративни
75464211_2686475304743551_4813384550300254208_o
Стрептокарпуси