Доставка

Доставка

Уважаеми клиенти ,ако харесате някое от растенията, които предлагаме може да се осведомите за наличностите или да дадете поръчката си на телефона изписан на страницата ни-0878 198 264 , като лично съобщение на станицата ни във фейсбук или в магазина на сайта ни.
С клиентите които имат възможност да ни посетят ,работим без почивен ден, а работното време е упоменато на страницата за ,тези от вас ,които не могат да дойдат на място работим с Еконт с наложен платеж и с 10%отстъпка от куриерската услуга . Изпълняваме поръчки всеки ден с изключение на събота .Пратки изпратени днес , получавате на следващия ден .
Тъй като пратките пътуват със застраховка и преглед преди да платите ,моля преглеждайте растенията при получаване в офиса ,при установяване на повреди при транспортирането ,подайте на момента жалба за некоректна куриерска услуга и откажете пратката , ако не направите това, пратката се смята за одобрена, като клиентът губи правото по – късно за рекламация.

Цената на доставката се определя от куриер, можете сами да калкулирате цената на усл-угата от линка https://www.econt.com/services/shipment-price